Un bărbat din Galați a murit după ce a căzut într-o canalizare descoperită

18 iunie 2021 22:08   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat din Galaţi a murit, vineri seară, după ce a căzut într-o canalizare descoperită, plină cu apă. Gropa era semnalizată, însă bărbatul s-ar fi aplecat pentru a recupera ceva şi s-ar fi dezechilibrat.

Potrivit IPJ Galaţi, vineri seară, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian Vuia din municipiu o persoană ar fi căzut într-o canalizare. Acolo s-au deplasat atât poliţişti, cât şi pompieri şi un echipaj SMURD. Din păcate, bărbatul nu a răspuns maneverelor de rusescitare, iar echipajele sosite la fața locului au constat decesul acestuia. 

În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din municipiul Galaţi, care ar fi căzut intr-o canalizare descoperită, într-o zonă unde se fac lucrări de construire, informează News.ro. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi scăpat ceva în gura de canal şi s-ar fi aplecat pentru a-l recupera, moment în care s-ar fi dezechilibrat şi a căzut in canalizarea plină cu apă. 

Mai multe