Un bărbat din Gorj, împușcat de trei ori de polițisti, după ce i-a atacat cu o furcă

17 septembrie 2019 9:20   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat de 40 de ani din comuna Borăscu, județul Gorj, a fost împușcat de trei ori de polițiști, în ambele picioare și în piept, după ce i-a amenințat pe aceștia cu o furcă și a asmuțit câinele asupra lor.

După un prim foc de avertizare, care nu l-a oprit pe bărbat, polițiștii l-au împușcat în piciorul drept. Chiar și rănit, acesta a înfipt furca în mașina Poliției. Oamenii legii l-au împușcat apoi și în celălalt picior, dar și în piept, iar bărbatul a fost dus la spital, în stare gravă, dar conștient. Glonțul din piept i-ar fi performat un plămân, notează observator.tv.

Cumnata bărbatului împușcat a fost cea care a sunat la Poliție, după ce respectivul intrase peste ea în curte și furase o remorcă ce îi aparținea fratelui lui, în contul unei presupuse datorii. Vizita primită de la polițiști l-a scos din sărite pe bărbat, care a dat drumul câinelui din lanț, și-a luat furca și a încercat să-i atace. După ce a lovit mașina, furia lui s-a revărsat și asupra celor doi polițiști, care au apelat în ultimă instanță la armele din dotare.

Mai multe