Un bărbat din Satu Mare a fost strivit de microbuz! Medicii nu i-au putut salva viaţa

22 noiembrie 2017 14:07   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat de 51 de ani din Carei a murit după ce mirobuzul la care efectua reparaţii a căzut peste el. Bărbatul demonta o piesă din componenta caroseriei atunci când cricul care ajuta la susţinerea maşinii a cedat, lucru care a cauzat prăbuşirea aceteia. Incidentul s-a petrecut în curtea unui atelier de fier forjat, miercuri 22 noiembire. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili amănuntele cazului, iar potrivit primelor informaţii, bărbatul nu era angajat oficial al atelierului.

Pompierii din Satu Mare au intervenit, în urma unui apel la 112, pentru a încerca să salveze un bărbat de 51 de ani peste care s-a răsturnat un microbuz, în curtea unui atelier de fier forjat din municipiul Carei. Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Satu Mare, bărbatul încerca să demonteze o piesă din componenţa caroseriei atunci când cricul a cedat. Echipajele de salvare au sosit la faşa şocului, dar nu au putu face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului şi, la scurt timp s-a constatat decesul. “Victima a fost extrasă de sub autoutilitară cu ajutorul accesoriilor din dotare ale echipajului de descarcerare. Din nefericire, în pofida eforturilor de resuscitare, victima nu a supravieţuit”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, conform news.ro.

Primele informaţii venite din partea poliţiştilor inidică faptul că barbatul nu era anhajat al atelierului în care s-a produs nefericitul incident. Ancheta ulterioară va cerceta cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Mai multe