Un bărbat din Timișoara a turnat benzină pe o vecină și i-a dat foc. Femeia a murit la spital

14 iulie 2021 8:29   Național
Ultima actualizare:

Întâmplare șocantă în Timișoara! Un tânăr de 22 de ani a turnat benzină pe una dintre vecinele sale și a incendiat-o. Femeia a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu i-au putut salva viața.

O femeie din Timişoara a ajuns la spital cu arsuri pe 98 la sută din suprafaţa corpului după ce a fost incendiată de un vecin în vârstă de 22 de ani. În ciuda tuturor eforturilor depuse, medicii nu i-au putut salva viața. Incidentul a avut loc marţi, când femeia a ieşit din bloc arzând ca o torţă şi strigând că a incendiat-o un vecin.

Vecinii au spus despre femeie că ar avea probleme psihice, iar în trecut ar fi mai încercat să se sinucidă. Ancheta a scos, însă, la iveală că victima avea dreptate, fiind incendiată de un vecin care a turnat a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, folosind o brichetă.

Conform surselor Adevărul, în urma cercetărilor și a interogatoriului polițiștilor, tânărul a recunoscut comiterea faptei și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie anchetat pentru omor.

Mai multe