Un bărbat dornic de amor, jefuit de travestiţi. Totul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere

17 aprilie 2019 13:42   Național
Ultima actualizare:

A crezut că va avea parte de o partidă de amor cu trei femei, cum a văzut numai în filme, însă a rămas fără bani şi nesatisfăcut. Aceasta este povestea unui bărbat din Arad. Şi probabil că totul ar fi rămas o experienţă ştiută doar de el, însă acum trebuie să îi dea explicaţii şi soţiei. Toată întâmplarea a fost înregistrată pe camerele de supraveghere de la un mall. Mai mult, prostituatele erau ...bărbaţi, potrivit unei informări a poliţiei din Arad.

Suma nu era foarte mare, astfel că nu a spus nimic soţiei şi nici poliţiei. Liniştea conjugală a bărbatului s-a terminat însă după ce poliţiştii i-au bătut la uşă. Anchetatorii au aflat de agresiune de la paznicul mall-ului în parcarea căruia s-a produs incidentul. Totul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere.

Acţiunea travestiţilor, înregistrată pe camere

Cei trei tineri se îmbrăcaseră şi se aranjaseră astfel încât multe femei ar fi fost invidioase pe ei. Aşa l-au cucerit şi pe amorezul dornic de aventură, pe care l-au atras în parcarea unui mall din Arad. Acolo bărbatul s-a trezit la crunta realitate.

A fost pus la pământ cu un aparat cu electroşocuri şi prădat de puţinii bani pe care îi avea la el.

Pe imagini se vede cum unul dintre travestiţi începe să-l buzunărească. Îi găseşte rapid portofelul şi îi ia banii. Travestiţii îşi târăsc apoi victima din bătaia camerelor de supraveghere şi pleacă.

Poliţia i-a prins repede. Aceştia sunt trei tineri din Arad cu vârste între 19 şi 21 de ani. Cei trei au fost reţinuţi.

Mai multe