Un bărbat plin de vânătăi îi acuză pe poliţişti că l-au bătut

6 august 2013 10:56   Național
Ultima actualizare:

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, azi, că şeful Secţiei 10 face verificări la nivelul subalternilor, după ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, i-a acuzat pe aceştia că l-au bătut în sediul unităţii, potrivit Mediafax.

Ieri dimineaţă, pe strada Traian din sectorul 3, bărbatul s-ar fi bătut cu un vecin.

Seara, pe strada respectivă a izbucnit un nou conflict, iar la 112 a fost primit un apel anonim, prin care s-a anunţat că într-o curte se bat mai multe persoane.

La faţa locului a fost trimis un echipaj al Secţiei 10, iar poliţiştii l-au văzut pe bărbatul în vârstă de 55 de ani întins pe jos, plin de sânge şi cu leziuni la mâini şi picioare.

Oamenii legii l-au scos din curte, iar acesta, care mirosea a alcool, a început să facă scandal şi să-şi înjure vecinii, potrivit poliţiştilor. Scandalagiul a fost dus la secţie, unde a fost amendat pentru injurii aduse vecinilor săi.

Când a ieşit din circa de poliţie, acesta era aşteptat de concubina sa, care a început să strige şi să-i acuze pe poliţişti că l-au bătut pe iubitul ei.

Bucureştenul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar.

Poliţia Capitalei s-a sesizat în urma incidentului, iar şeful Secţiei 10 a declanşat o anchetă internă, pentru a stabili dacă bărbatul a fost agresat în interiorul unităţii.

Mai multe