Un bucureştean a ajuns la poliţie din cauza bagajului voluminos şi a înfăţişării suspecte

8 martie 2012 21:30   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat care circula cu autobuzul 300 a fost dat jos din mijlocul de transport în comun, în jurul orei 17.00, în Piaţa 1 Mai, de către un poliţist care se afla în timpul liber şi care a considerat că bucureşteanul căra un bagaj foarte mare, avea  o înfăţişare suspectă şi se comporta ciudat. Acesta a fost transportat la Secţia 4 de Poliţie.

Agentul de poliţie se afla în afara serviciului şi era îmbrăcat în civil. În timp ce circula cu autobuzul 300, acesta a observat un bărbat care i s-a părut suspect. Cel luat în vizor căra un bagaj foarte voluminos. În plus, poliţistul a considerat că acesta avea semnalmentele unui posibil infractor, scrie Adevărul.

Drept urmare, şi-a sunat colegii de la Secţia 4 şi i-a rugat să îl aştepte la cea mai apropiată staţie. Apoi, agentul a mers la suspect şi l-a somat să coboare al următoarea oprire a autovehiculului. În staţia Piaţa 1 Mai, îi aştepta un echipaj de poliţie.

Cei trei oameni ai legii l-au băgat în maşina de poliţie pe bărbat şi l-au transportat la Secţia 4, unde i-au controlat bagajul şi l-au interogat. În urma cercetărilor, agenţii au ajuns la concluzia că era vorba despre o alarmă falsă.

Șeful Secţiei 4 de Poliţie, Aurelian Ciocârlan, a declarat că gestul poliţistului a fost unul preventiv.

„Agentul era în timpul liber şi a observat ceva suspect la acel călător. Drept urmare, şi-a sunat colegii şi i-a rugat să vină la cea mai apropiată staţie, pentru a-l prelua pe bărbat. A fost un gest preventiv'', a explicat inspectorul de poliţie.

Mai multe