Un chelner s-a dat drept inspector ANAF pentru a-şi păcăli patroana

8 septembrie 2015 10:21   Național
Ultima actualizare:

Scenariu de film. Un chelner din Capitală a încercat să îi dea ţeapă propriei patroane, dându-se drept inspector antifraudă. Acesta i-a promis că o scapă de o amendă, în schimbul unei şpăgi de 1.200 de lei. Femeia însă a alertat poliţia, care l-a prins în flagrant.

Bărbatul era ospătar la un restaurant din Capitală şi a plănuit să îşi înșele patroana. O suna sub identitate falsă, pretinzând că este inspector ANAF şi că, în schimbul unei şpăgi de 1200 lei, o va scăpa de o amendă usturătoare, scrie România Tv.

Într-unul dintre mesaje chelnerul a transmis că mai mulţi inspectori de la ANAF vor veni şi vor cere la masă o caracatiţă. Acela era semnalul ca şpaga să fie dată.

Când în restaurant au intrat mai mulţi clienți bine îmbrăcaţi, chelnerul s-a gândit să se folosească de ei pentru a o face pe şefa lui să creadă că sunt inspectorii fiscului. Le-a spus că vor primi cina din partea casei şi a anunţat-o pe patroană de comandă.

Numai că ospătarul nu ştia că banii de mită erau marcaţi de poliţişti. Cu câteva zile în urmă, patroana restaurantului făcuse denunţ la poliţie. Oamenii legii l-au săltat pe bărbat. Chelnerul, în vârstă de 41 de ani, este recidivist, iar acum va fi cercetat sub control judiciar.

Mai multe