Un club de fiţe din Capitală riscă să fie închis pentru 3 luni

8 aprilie 2013 15:03   Național
Ultima actualizare:

Garda Financiară a început de anul trecut o acţiune de control a cluburilor şi restaurantelor din Bucureşti, şi verifică dacă barmanii şi eliberează bonuri fiscale.

Cluburi cu renume din Bucureşti, precum Bamboo, Barletto, El Grande Comandante, Irish Pub, Kultur Haus, La Muse sau M'Ora, au fost sancţionate pe rând de către inspectorii fiscului.

Toate localurile au atacat în instanţă deciziile Gărzii Financiare, pentru a obţine suspendarea sancţiunii de închidere temporară, pe o perioadă de trei luni, menţionează Mediafax.

În urmă cu două luni s-a înregistrat şi o primă pronunţare, în cazul Bamboo, unde Judecătoria Sector 2 a a respins acţiunea introdusă de Morgana Invest SRL, societate care deţine clubul. Aceasta poate ataca decizia cu recurs, iar în cazul unei hotărâri nefavorabile la Tribunalul Bucureşti, clubul va trebui închis pentru o perioadă de trei luni.

Pentru neemiterea bonului fiscal, Garda Financiară aplică o amendă cuprinsă între 8.000-10.000 lei şi poate decide suspendarea activităţii pentru o perioadă de trei luni. În toate cazurile, Fiscul a confiscat sumele încasate şi găsite la momentul controalelor.

Mai multe