Un clujean s-a filmat în timp ce conducea cu fetiţa de nici 2 ani în braţe: „Uită-te la drum. Prinde volanul şi condu!”

4 iunie 2020 23:15   Național
Ultima actualizare:

Inconştienţa unui clujean nu are limite! S-a urcat la volanul propriei maşini cu o fetiţă de nici 2 anişori în braţe, lăsând-o să pună mâna pe volan şi îndemnând-o să conducă. A filmat momentul şi l-a făcut public, iar acum trebuie să dea explicaţii poliţiştilor.

În loc să se o lase în compania păpuşilor, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, şi-a luat fetiţa în maşină şi a lăsat-o să se „joace” cu volanul. Foarte mândru de fapta sa, acesta s-a filmat şi a postat imaginile pe o reţea de socializare, cu explicaţia de rigoare: „Copilotul meu”, scrie adevarul.ro.

În clip se poate observa cum şoferul, aflat la volanul unui autoturism Audi, o ţine pe fetiţă în braţe, neglijând să fie atent la drum. La un moment dat, acesta chiar îşi ia mâinile de pe volan pentru a ajuta copilul să nu cadă. „Ce ai făcut? Uită-te la drum. Prinde volanul şi condu”, îi spune, amuzat, bărbatul.Poliţiştii clujeni au declarat pentru Mediafax că s-au autosesizat şi l-au identificat pe conducătorul autoturismului. Bărbatul de 34 de ani a fost invitat la sediul Poliţiei Turda pentru clarificarea situaţiei, urmând a se luate măsurile legale ce se impun, au precizat reprezentanţii IPJ.

Citeşte şi:

Incredibil! Copil de 5 ani filmat de tată când conduce un bolid de lux

FOTO Ellie White, criticată pentru că şi-a pus copilul în pericol

Mai multe