Un copil de 14 ani a înjunghiat un altul de 13 ani. S-a întâmplat într-un parc din București

26 august 2021 18:47   Național
Ultima actualizare:

Un elev în clasa a VII-a și-a înjunghiat partenerul de joacă, miercuri seară, în parcul Forest din sectorul 4. Copilul de 13 ani a fost transportat la Spitalul Marie Curie pentru îngrijiri medicale.

„În seara de 25 august 2021, prin apel 112, a fost sesizat faptul că un minor a fost agresat, în urma unui conflict. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Poliția Capitalei.

Un elev și-a înjunghiat partenerul de joacă

Agresorul, în vârstă de 14 ani, ar avea antecedente penale, deoarece a mai fost implicat în altercaţii la școala unde învăța. Anterior, părinții copiilor din școală au făcut o reclamație către DGASPC Sector 4 în care informau autoritățile că băiatul își amenința colegii cu bătaia, informează Gândul.ro.

Potrivit răspunsului DGASPC, autoritățile au declarat că vor sprijini familia prin asigurarea unor servicii de consiliere, a informat Gândul. „În ceea ce privește suspiciunea de neglijare a copilului, evaluarea detaliată a evidențiat că familia necesită servicii de suport pentru reabilitare, servicii medicale/psihologice de recuperare, precum și servicii pentru prevenirea abandonului școlar, separării copilului de familia sa și monitorizarea modului de asigurare a acestora”, a transmis DGASPC.

Mai multe