Un elev de 12 ani a ajuns la spital bătut de tatăl unui coleg de clasă

20 februarie 2012 21:45   Național
Ultima actualizare:

Un elev de 12 ani de la Şcoala Coresi din Târgovişte a ajuns, luni seară, la spitalul după ce ar fi fost bătut de tatăl unui coleg de clasă. Din primele cercetări reiese ar fi avut loc iniţial o altercaţie între doi elevi, iar unul dintre ei şi-a chemat tatăl pentru a-i face dreptate. Părintele său şi-a apărat odrasla cu pumnul.

Cei doi minori sunt elevi în clasa a V-a la Şcoala Coresi. Se pare că din joacă au dat-o în bătaie, iar unul dintre ei s-a ales cu buza spartă.

Imediat acesta şi-a chemat tatăl în ajutor care a intrat în unitatea şcolară şi nu s-a oprit până nu l-a altoit pe colegul copilului său.

„S-au împins copiii, s-au lovit, copilării. A venit părintele respectiv şi a început să dea cu pumnii. Au venit toţii copii să îmi spună că îl omoară pe Sebi în clasă. Când m-am dus el era speriat, plângea. Mi-a bătut foarte rău copilul, cu pumnii în cap, în ureche. Nu a intervenit nimeni. Era beat ort, d-abia stătea pe picioare. Îmi e teamă să îmi mai las copilul la şcoală”, a declarat mama elevului care a ajuns la spital (foto jos).

Aceasta a mai spus că minorul va avea nevoie de tratament pentru că a fost lovit peste urechi de bărbat.

Elevul victimă, copil problemă!

Potrivit poliţiei, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi riscă de la 3 luni la 2 ani de închisoare. De asemenea, acesta a primit o amendă de 500 de lei pentru că a intrat în şcoală fără aprobarea conducerii.

"În cauză, poliţia a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire. De asemenea, bărbatul a fost sancţionat pentru nerespectarea normelor de acces în instituţia respectivă cu amendă în valoare de 500 de lei", a declarat agentul Raluca trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Conducerea unităţii şcolare regretă ce s-a întâmplat însă spune că elevul care a ajuns la spital este un scandalagiu. Are nota 4 la purtare pentru grave abateri disciplinare.

Mai multe