Un fost concurent MasterChef şi soţia acestuia au murit într-un accident auto

13 august 2014 19:00   Național
Ultima actualizare:

Răzvan Gabriel Trifan, în vârstă de 34 de ani, şi soţia acestuia, Maria, în vârstă de 32 de ani, şi-au pierdut viaţa, marţi, într-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judeţul Mureş. Fiica lor, de doar 1 an, se află în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Tg. Mureş, medicii fiind rezervaţi în privinţa diagnosticului.

Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediţie a show-ului "MasterChef", unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant. Deşi venise hotărât să câştige "MasterChef", brăileanul a fost eliminat de cei 3 juraţi. Anul acesta, Răzvan a refuzat oferta de a participa la un alt show culinar, anuntând pe un site de socializare şi motivul pentru care a luat această decizie: "Pentru că am două fete minunate, care merită să le gătesc tot ce-mi trece prin cap, pentru că vreau să fiu în fiecare clipă lângă ele, pentru că le iubesc!"

Răzvan a împlinit 34 de ani cu trei zile înainte de tragicul accident. "Sunt cel mai împlinit, vă am pe voi şi nimic altceva nu-mi lipseşte! Vă iubesc, scumpele mele!", îi scria atunci bărbatul soţiei sale, care îi urase "La mulţi ani!" pe un site de socializare, conform infobraila.ro.

Mai multe