Un jandarm care păzea un centru de carantină din Alexandria s-a împuşcat în cap

11 aprilie 2020 14:13   Național
Ultima actualizare:

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman, este vorba despre un jandarm angajat în anul 2009, care fusese mutat de la IJJ Mehedinţi anul acesta, în luna februarie.

Ultima testare psihologică a acestuia a avut loc in anul 2017, când a fost declarat apt. ”În ceea ce priveste circumstanţele in care s-a produs aceasta tragedie, acestea vor fi stabilite de catre instituţiile competente. Există o anchetă în desfăşurare, iar noi vom sprijini acest demers legal şi vom pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile care vor fi solicitate„, a precizat Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman.

„Poliţia municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se află o persoană în stare de inconstienţă, care prezintă o plagă prin împuşcare", spun repreşentanţii IPJ Teleorman. Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului Militar al Curtii de Apel Bucureşti. Potrivit adevarul.ro, incidentul s-ar fi petrecut la Hotelul Mara, din Alexandria, judeţul Teleorman, unde a fost deschis un centru de carantină. 

Mai multe