Un medic chirurg a pretins șpagă de la rudele unui bătrân

11 noiembrie 2015 12:56   Național
Ultima actualizare:

Chirurgul Caius Streian, un reputat medic chirurg din Timișoara, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua bani de la rudele unui pacient.

Potrivit anchetatorilor medicul i-a spus unei rude a pacientului că suma pe care acesta i-o dăduse inițial, de 1.000 de lei, era insuficientă. Caius Streian a spus rudelor că starea de sănătate a bătrânului s-a agravat și că este necesară o nouă intervenție chirurgicală care ”costă” alți 5.000 lei.

Ruda bolnavului a mers la clinică și i-a dat medicului 3.000 de lei din cei 5.000 ceruți, dar în momentul în care banii au ajuns la medic au intrat procurorii, scrie opiniatimisoarei.ro. Chirurgul Caius Streian a fost reținut pentru 24 de ore și va fi adus în fața magistraților pentru arestare preventivă.

Caius Streian are 47 de ani, este doctor în Medicină și specialist în Chirurgie Cardio-Vasculară din 1998. Lucrează ca medic primar la Clinica I Chirurgie Cardio-Vasculară, în cadrul Institutului de Boli Cardio-Vasculare Timișoara. Avea rezultate excepționale și a fost șef de promoție la absolvirea facultății.

Mai multe