Un medic cu afecţiuni grave a murit în agonie, acasă, infectat cu coronavirus

1 decembrie 2020 18:21   Național
Ultima actualizare:

Doctorul Dragoş Stănescu a fost şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani. Chirurgul, care a avut şi funcţii de conducere în sistemul medical, avea 68 de ani şi a ieşit la pensie în anul 2018, din motive medicale.

Medicul plastician Dragoş Stănescu a murit vineri, 20 noiembrie, la Secţia ATI a Spitalului de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focşani. Dragoş Stănescu avea 68 de ani şi a fost şef la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului de Urgenţe din Focşani, dar în trecut a condus şi Direcţia de Sănătate Publică Vrancea. Deşi la momentul dispariţiei medicului s-a vorbit despre faptul că acesta a murit de COVID 19, în cazul său lucrurile au fost mult mai complicate. Nora medicului a povestit reporterilor de la Libertatea calvarul prin care a trecut socrul său, după ce acestuia i s-a refuzat internarea în spitalul unde a lucrat o viaţă, fiind redirecţionat spre Adjud, unde a refuzat să meargă.

Medicul a suferit câteva fracturi cu două săptămâni înainte

Cu două săptămâni înainte de a muri medicul a suferit o fractură de şold şi a avut mai multe coaste rupte, după ce a căzut pe trepte la un control medical pe care l-a avut la spital. Intră aici pe www.adevărul.ro pentru a citi restul informațiilor

Mai multe