Un medic din Satu Mare i-a returnat plicul cu bani unei bătrâne: „Credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea!”

3 martie 2019 14:48   Național
Ultima actualizare:

Un doctor din Spitalul municipal Carei, din Satul Mare, a returnat un plic cu bani pe care l-a primit de la o pacientă pensionară între actele sale medicale. Gestul medicului a fost dezvăluit de un alt pacient, care a fost martor.

Medicul a primit actele medicale ale pacientei sale în cabinet şi ar fi observat plicul cu bani abia mai târziu, iar femeia deja plecase în salonul ei. Doctorul a căutat-o pe pensionară și i-a dat înapoi plicul cu bani. De față era și un alt pacient, care a povesit totul pentru presasm.ro.

Un alt pacient a văzut cum s-a întâmplat totul

„Vă arat fluturaşul meu de salariu. În cazul în care pe cuponul dumneavoastră de pensie apare o sumă mai mare decât salariul meu, atunci vă înţeleg gestul. Dar eu, credeţi-mă, sunt plătit pentru munca mea”, i-a spus medicul bătrânei.

„A dus plicul în salon unei bunicuțe înapoi, (țin să precizez că acest plic nu în buzunar a fost strecurat ci între acte, fără ca acest medic să observe) (...)De acest gest de ce nu vorbeşte nimeni. Da, există şi medici cu bun-simţ. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian”, a spus martorul pentru sursa citată.

Mai multe