Un ofițer de la SIPI Satu Mare s-a împușcat în cap cu arma din dotare

3 martie 2023 10:17   Național
Ultima actualizare:

Ofițerul, în vârstă de 40 de ani, și-a pus capăt zilelor în noaptea de joi spre vineri. Bărbatul s-a împușcat în cap cu arma din dotare în mașina personală. A fost găsit dimineață de soția lui care a și alertat autoritățile, scrie PresaSM.

Potrivit anchetatorilor, tragedia ar fi avut loc în jurul orei 1.30 în nopatea de joi spe vineri. Mașina lui a fost observată de câțiva comercianți din zona bulevardului Cloșca din Satu Mare.

Soția lui, îngrijorată că nu a venit acasă peste noapte, a început să îl caute încă de la primele ore ale dimineații. L-a găsit fără viață în jurul orei 8,00.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 1-2 dimineața, în noaptea de joi spre vineri, când, potrivit comercianților din zonă, când mașina condusă de sătmărean a fost surprinsă intrând în parcarea de pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ofițer al Serviciului de Informații și Protecție Internă, și-a luat viața împușcându-se în cap cu pistolul Carpați din dotare, au precizat surse pentru PresaSM.

Abia dimieața, în jurul orei 8, soția acestuia l-a găsit decedat, în mașina personală.

„Ora unu sau nu știu când a venit mașina și după-aia, fără mișcare, camera a oprit, pe la ora 2, s-a mișcat din nou și a făcut filmare. Mașina a fost tot aici. Dimineața a venit soția lui și a văzut. După aia au început să se miște pe aici. Îmi pare atât de rău pentru ce s-a întâmplat”, a declarat pentru Presa SM un comerciant din zonă care a vizionat imaginile de pe camera de supraveghere.

La fața locului s-au deplasat anchetatorii, multiple echipaje de poliție, criminaliștii, dar și o ambulanță SMURD.

Anchetatorii încearcă să pună cap la cap informațiile, astfel încât să aibă o imagine cât mai clară asupra întregului film al evenimentelor care au dus la tragicul deznodământ.

Ofițerul era căsătorit și avea doi copii, au precizat surse apropiate anchetei.

Mai multe