Un ploieştean şi-a omorât soţia şi a încercat apoi să se sinucidă

15 aprilie 2013 11:44   Național
Ultima actualizare:

Un ploieştean în vârstă de 43 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia, apoi a încercat să se sinucidă, cu acelaşi cuţit. Şi-a provocat răni foarte grave, însă a supravieţuit şi acuim se află internat în Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Cei doi soţi se aflau în proces de divorţ, după o căsnicie de 20 de ani, şi aveau împreună trei copii, dintre care doi minori. Recent, femeia divorţase, iar hotărârea privind desfacerea căsătoriei se pronunţase, fără a fi definitivă, anunţă Mediafax.

Duminică, femeia a mers la locuinţa soţului său pentru a lua lucrurile unuia dintre copii, aflat în îngrijirea sa. Bărbatul, care ştia că femeia va merge la el acasă, a aşteptat-o şi a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit în zona gâtului, în urma leziunilor extrem de grave femeia murind la scurt timp.

După comiterea faptei, despre care anchetatorii spun că a fost premeditată, bărbatul s-a înjunghiat de mai multe ori în gât, torace şi în antebraţ. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a fost operat, după care a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, starea sa fiind foarte gravă.

În cazul în care bărbatul va supravieţui, el va fi cercetat pentru omor calificat.

Mai multe