Un poliţist din Mioveni a izbit 6 maşini, după care a fugit de la locul accidentului

31 martie 2015 15:30   Național
Ultima actualizare:

Un poliţist din Argeş este cercetat pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului, după ce, în noaptea de luni spre marţi, aflat în timpul liber, a lovit şase maşini şi a plecat de la locul accidentului. Două persoane au ajuns la spital cu răni uşoare.

Potrivit Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zanfir, a declarat că accidentul s-a petrecut în jurul orei 24.00, când un şofer nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina care rula înaintea sa, a lovit această maşină, după care a ricoşat în alte cinci maşini parcate pe marginea drumului, plecând de la locul accidentului.

La trei ore de la producerea accidentului, două dintre cele trei persoane s-au prezentat la spital, cu răni uşoare, spunând că au fost rănite în accident, spitalul anunţând, conform protocolului, Poliţia în acest caz.

Şoferul care a provocat accidentul după care a plecat fără a anunţa Poliţia are 33 de ani şi este poliţist în oraşul Mioveni. Colegii săi îl cercetează pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Mai multe