Un poliţist din Prahova a sunat la 112 pentru că a fost bătut de soție. A cerut ordin de protecţie

21 februarie 2020 12:53   Național
Ultima actualizare:

Este plătit să apere liniștea și ordinea publică, însă nu s-a putut apăra de nevastă. Un polițist din prahova a suant la 112 și a reclamat că este agresat de soție. Omul legii a cerut ordin de protecție

Pare o glumă, însă este adevărat. Un polițist cere ajutor la 112 pentru că este agresat. Nu este vorba despre vreun interlop periculos ci chiar despre soția sa. Incidentul s-a întâmplat joi seara, în jurul orei 20.00.

Polițistul pălmuit de nevastă a cerut ajutprul la 112

Polițistul este angajat la postul din Filipeștii de Pădure, potrivit observator.tv, însă scandalul a avut loc, joi seara, în localitatea Florești. Omul legii a sunat la 112 și a reclamat că soția îl bate. Conform primelor informații, inițial, cei doi s-au certat iar apoi femeia a început să-l lovească pe polițist cu palmele și pumnul peste față. Fata lor de 16 ani era de față și a fost și ea îmbrâncită de mamă. Ca să nu degenereze tot scandalul, polițistul ar fi preferat să sune la 112 să-și cheme în ajutor colegii.

”Joi, 20 februarie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la comiterea unei fapte de violență în familie, pe raza comunei Florești.  În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri familiale și a unor discuții purtate în contradictoriu, o femeie în vârstă de 35 de ani și-ar fi agresat fizic soțul (41 de ani) și fiica (16 ani)”, a transmis poliția. Persoanele agresate nu au necesitat transportul la spital.

Deocamdată nu se știe ce la ce a pornit cearta. Cert este că acum s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie și a fost emis un ordin de protecție pentru cinci zile pentru soția polițistului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citește și: 

Andreea Antonescu a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată. A primit o amendă uriașă

Cine este polițistul care a bătut o femeie până a desfigurat-o. Imagini care vă pot afecta emoțional

Mai multe