Un puşti fără minte la volan! A mers de la Sibiu la Nădlac cu cinci maşini furate

18 iulie 2016 17:55   Național
Ultima actualizare:

N-are 18 ani, dar conduce autoturisme care nu-i aparţin! Poliţiştii din Nădlac l-au prins pe un adolescent din Sibiu care furase cinci maşini din judeţele Alba, Bihor şi Sibiu. Ca-n filmele de acţiune în care infractorii încearcă să-şi facă urma pierdută, puştiul abandona maşinile pe drum şi fura altele.

Tânărul a sustras primul autoturism la Sibiu, pe 13 iulie, după care s-a deplasat în localitatea Feneş (Alba), de unde, după ce a abandonat prima maşină, a furat-o pe cea de-a doua. Pe 14 iulie, el a abandonat al doilea autoturism şi, în comuna Ciuruleasa (Alba), a furat al treilea automobil, cu care s-a deplasat în comuna Crişcior (Bihor). Aici a lăsat maşina, apoi s-a deplasat pe jos până în comuna Arieşeni (Alba), de unde a furat al patrulea vehicul, pe care l-a abandonat în comuna Roşia Montana, tot în Alba. Pe 15 iulie, hoţul a “împrumutat” al cincilea autoturism, pe care l-a condus până la Nădlac, unde a fost prins de poliţişti.

Cele cinci maşini au fost recuperate şi predate păgubiţilor. Puştiul e cercetat pentru furt calificat şi conducere fără permis. 

Mai multe