Un român a fost ucis în somn de persoane necunoscute în Germania. Colegul său de cameră este în stare gravă

12 mai 2021 18:18   Național
Ultima actualizare:

Răfuială, tentativă de jaf sau crimă motivată de ura față de români? Un român de 49 de ani a murit iar altul de 20 de ani este în stare gravă după ce au fost atacați în propria casă, într-un imobil din localitatea germană Bünde.

Totul s-a petrecut într-o locuință dărăpănată din localitate, despre care vecinii spun că a fost vândută unei companii după moartea ultimului ocupant. De atunci, firma respectivă își cazează acolo muncitorii sezonieri veniți din România.

Ce a descoperit ancheta după atacul împotriva românilor

Potrivit stiridiaspora.ro care citează date ale anchetei, persoane încă necunoscute au intrat în toiul nopții în locuința unde dormeau cei doi și i-au luat la bătaie. Ce este ciudat este că în imobil, într-o altă cameră se mai afla un român, de care atacatorii însă nu s-au atins. Medicii legiști, care au efectuat autopsia asupra trupului neînsuflețit al românului de 49 de ani au concluzionat că acesta a murit ca urmare a loviturilor primite, având practic capul zdrobit. Anchetatorii spun că ambii români au fost bătuți de atacatori cu o bate de baseball. A doua victimă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, este în stare critică, starea lui fiind stabilă. Polițiștii nu au deocamdată nici o pistă dar consideră atacul un caz de mare violență care i-a vizat special pe cei doi români

Citiți și

Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

Român ucis în Belgia în urma unei altercații

Mai multe