Un român a stârnit panică într-un tren din Germania după ce a amenințat călătorii cu un cuțit

6 iulie 2021 16:02   Național
Ultima actualizare:

Infractorii români par să se afle peste granițe într-o întrecere a fărădelegilor. Un român de 43 de ani înarmat cu un cuțit a terorizat sâmbătă, 3 iulie călătorii unui tren din Germania.

Evenimentul a avut loc în timp ce cetățeanul român circula pe magistrala feroviară S1, în drum spre Stuttgart, în jurul orei 16.15 relatează stiridiaspora.ro

Românul cuțitar a vrut să obțină cu forța o sticlă cu apă

Bărbatul, aflat sub influența vizibilă a alcoolului umbla prin compartimente și cerea diverse lucruri. La un moment dat s-a certat cu un tânăr de 28 de ani căruia i-a cerut o sticlă cu apă dar pentru că nu a primit-o a început să agite un cuțit mare. Victima s-a îmbarcat în stația Bad-Cannstatt însoțită de alte două persoane și toți cei trei călători au fost amenințați cu arma albă de românul beat și foarte nervos. De frică, cei trei s-au refugiat într-un alt compartiment, s-au baricadat și au sunat la poliție. La prima stație după apel, polițiștii au urcat în tren au discutat cu victimele baricadate într-un compartiment de la clasa I și au pornit în căutarea suspectului român. În cele din urmă, au reușit să-l găsească pe românul care avea încă arma albă în mână. Când trenul a ajuns la capătul călătoriei, în Gara Centrală din Stuttgart, agenții au intervenit în forță, i-au smuls suspectului cuțitul din mână și l-au imobilizat. Bărbatul a fost testat și s-a descoperit că avea o alcoolemie de peste 2,7 la mie alcool pur în aerul expirat.

Citiți și

VIDEO. Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat din senin mai multe persoane în centrul Capitalei

Femeie înjunghiată în Bucureşti. Atacatorul s-a sinucis

Mai multe