Un român din Italia a călcat cu mașina doi polițiști. Cum s-a petrecut evenimentul rutier

12 iulie 2021 20:46   Național
Ultima actualizare:

Încă un român a atacat agenții poliției italiene. De această dată este vorba de un șofer de 35 de ani, care în apropiere de Napoli a refuzat să fie controlat de polițiștii rutieri, a lovit doi agenți cu mașina și apoi i-a luat la bătaie

Scandalul a început în localitatea Castello di Cisterna, aflată la 15 km de Napoli. Doi agenți de poliție rutieră au observat un șofer dormind într-o mașină parcată pe banda de urgență a șoselei, scrie stiridiaspora.ro care preia larampa.it. După mai multe încercări ale ofițerilor de a trezi conducătorul auto, în cele din urmă, acesta a deschis ochii.

Șoferul român a fugit cu poliția pe urme până când a intrat într-o casă

În loc să se supună ordinului de a ieși din vehicul pentru fi verificat de polițiști, suspectul a pornit brusc motorul mașinii, lovindu-i pe cei doi agenți. Pe unul l-a lovit cu ușa și pumnul iar pe celălalt l-a luat pe capota mașinii și l-a târât  zece metri. Până să se dezmeticească agenții, românul a accelerat și și-a continuat drumul încercând să-și piardă urmele. Cu toate că au fost răniți, polițiștii au pornit în urmărirea automobilului pe care l-au ajuns din urmă și l-au somat pe șofer să oprească. În timpul urmăririi, șoferul a efectuat depășiri periculoase, punând în pericol siguranța rutieră iar într-un final inevitabilul s-a produs: mașina a intrat cu viteză în peretele unei case. Automobilul s-a răsucit și a lovit, apoi, un stâlp metalic de iluminat public. Imediat după impact, șoferul, care a coborât din vehicul foarte agresiv, a sărit la bătaie la agenții rutieri, pe care i-a lovit cu pumnii și picioarele. A urmat o bătaie în toată regula iar până la urmă, polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe șoferul recalcitrant.

Șoferul român era drogat

În urma verificărilor ulterioare, în interiorul vehiculului, agenții au găsit o pungă care conținea două fragmente de substanță solidă maro, care s-a dovedit a fi hașiș. Bărbatul a fost arestat și dus la închisoare iar vehiculul și drogurile au fost confiscate.

Citiți și

Un român drogat şi fără permis auto a provocat un accident de circulaţie în Germania. Ce au mai descoperit polițiștii

Un șofer român a fost prins în Franța cu droguri în valoare de 9 milioane de euro

Mai multe