Un român și-a înjunghiat iubita, la Londra

4 august 2015 14:12   Național
Ultima actualizare:

Un cuplu de tineri români a îngrozit Londra, după ce bărbatul și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit, potrivit stirileprotv.ro. Trupul femeii urmează să fie adus în țară de familie, în timp ce bărbatul a fost arestat.

Denisa, din Sibiu și Alin, din Brașov s-au cunoscut la Londra, unde amândoi locuiau de mai multă vreme. Apropiații spun că cei doi s-au mutat împreună și se pregăteau să se căsătorească. Se logodiseră în urmă cu o lună și jumătate. Păreau fericiți împreună. Asta până joi, când, din apartamentul lor, s-au auzit țipete îngrozitoare, vecinii chemând Poliția.

Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit-o pe Alina într-o baltă de sânge, plină de lovituri de cuțit. Din păcate, paramedicii n-au mai putut face nimic pentru ea. Polițiștii l-au încătușat pe Alin și l-au reținut, fără ca bărbatul să se opună. Ulterior, el a fost arestat.

Denisa va fi înmormântată la Sibiu, mama ei aflându-se deja la Londra ca să facă toate formalitățile necesare repatrierii trupului neînsuflețit.

Mai multe