Un sătean din nordul țării s-a vindecat de coronavirus la 92 de ani și acum sapă grădina!

20 mai 2020 11:18   Național
Ultima actualizare:

Miraculos! Un bărbat de 92 de ani din judeţul Botoşani a reuşit să supravieţuiască infectării cu noul coronavirus. Bătrânul a învins perfida boală şi a fost declarat vindecat. Tot în judeţul Botoşani a scăpat de COVID – 19 și o femeie de 87 de ani.

Statisticile indică faptul că persoanele cu vîrstă înaintată sunt grav afectate de noul coronavirus. Cu toate acestea, nea Petrică, din comuna Văculești (Botoșani), a trecut cu bine de boală. Infectat la începutul lunii, vârstnicul a împlinit 92 de ani chiar când se afla internat în spital.

Întors victorios acasă, săteanul s-a apucat de lucru în grădină, mai ales că neglijase, din cauza spitalizării, munca în gospodărie. Consătenii îl laudă și spun că este un om puternic. De-a lungul vieții, nea Petrică a mai traversat vremuri tulburi: Al Doilea Război Mondial, epidemii și foamete. Săteanul din Văculeşti este cel mai bătrân pacient vindecat de coronavirus în România. Totodată, la Botoşani  a mai fost declarată vindecată de COVID – 19 şi o femeie ajunsă la vârsta de 87 de ani.

Mai multe