Un tânăr de 17 ani a ucis un om fără motiv

23 februarie 2016 9:04   Național
Ultima actualizare:

Caz şocant în Galaţi. Un tânăr de 17 ani, care fusese lăsat liber după o tentativă de omor, a ucis un om pe stradă, fără motiv, potrivit România TV.

Gestul cumplit al minorului a îngrozit întreaga comunitate din Galaţi. Oamenii povestesc că tânărul de 17 ani şi victima sa nici măcar nu se certaseră vreodată. Băiatul s-a întâlnit cu bărbatul de 33 de ani în faţa unui bar şi, pur şi simplu, l-a atacat cu un cuţit, fără ca măcar să existe un motiv al crimei.

Rudele victimei sunt revoltate. În 2014, minorul a fost cercetat în libertate, după ce a mai încercat să ucidă un om. "Sub această măsură a controlului judiciar a comis o infracţiune şi mai gravă. Nu există niciun motiv. Inculpatul s-a apropiat de victimă. Aceasta era împreună cu doi prieteni în faţa unui bar. N-a fost nicio ceartă, niciun schimb de replici", a declarat procurorul.

Adolescentul este extrem de agresiv şi obişnuia să se certe cu sătenii. "Tot satul ştia de frica lui. Este foarte violent, groaznic. În faţa poliţiei s-a întâmplat incidentul", a declarat un localnic.

Potrivit anchetatorilor, în 2014, individul a atacat un consătean cu o furcă şi l-a lovit până când l-a bagat în spital.

Mai multe