Un tânăr de 18 ani și-a înjunghiat iubitul de 52 de ani, la Gherla

11 iunie 2015 9:23   Național
Ultima actualizare:

Caz șocant la Gherla, județul Cluj. Un bărbat de 52 de ani a fost găsit înjunghiat în scara blocului de pe strada Victoriei din oraș, potrivit dejeanul.ro. Agresorul este un tânăr de 18 ani, din Constanța, iubitul victimei.

Alarma a fost dată, miercuri dimineață, la ora 4.00, când pe holul blocului s-au auzit strigăte de ajutor. Vecinii au chemat Poliția și Ambulanța.

Medicii ajunși la fața locului i-au oprit sângerarea victimei și au transportat-o la spital, scrie dejeanul.ro

Potrivit unei vecine, aceasta i-a văzut pe ce doi bărbați intrând în noaptea de marți spre miercuri, în bloc.

După ce a fost înjunghiat de iubit, bărbatul de 52 de ani a încercat să iasă din casă, însă agresorul a continuat să-l înjunghie cu un cuțit de bucătărie și pe scara blocului. Victima a sunat la soneriile vecinilor, însă nimeni nu i-a deschis.

Potrivit dejeanul.ro, între victimă și agresor există o relație mai veche. Conform unor surse, agresorul din Constanța venea des la Gherla pentru a întreține relații sexuale cu bărbatul de 52 de ani, contra cost.

Se pare că, la ultima lor întâlnire, tânărul a aflat că partenerul său de sex ținea în casă o sumă mare de bani cu care urma să-și plătească o operație. După ce s-au certat, tânărul l-a înjunghiat pe bărbat, apoi i-a furat banii și cardurile și a fugit. Polițiștii îl caută.

Agresorul provine dintr-o familie dezorganizată, mama acestuia fiind plecată la muncă în străinătate, iar tatăl său, de origine turcă fiind extrem de sever cu el.

Tânărul și-a dorit mult să plece la mama sa în Italia, dar din cauză că era minor, nu putea, întrucât tatăl său nu era de accord, mai scrie dejeanul.ro. Pentru a se întreține, el oferea servicii sexuale contra cost, bărbaților mai în vârstă.

De curând, împlinise 18 ani și a plecat la mama sa, în Italia. Însă, cei doi nu s-au înțeles, iar tânărul s-a întors acasă.

Mai multe