Un tânăr de 22 de ani din Bacău și-a ucis tatăl pentru că nu îl lăsa să aibă o relație cu o fată mai mare cu 10 ani

3 iunie 2021 22:05   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat de 22 de ani din orașul băcăuan Buhuși și-a ucis tatăl, după ce acesta l-a dat afară din casă, nemulțumit de relația cu o femeie cu 10 ani mai mare. După faptă, criminalul a îngropat victima și a răspândit zvonul că bătrânul a plecat la muncă în Germania. Descoperit, a fugit în pădure

Crima a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în satul Marginea, de fapt un cartier al orașului băcăuan Buhuși. Victima, Vasile Pitaru în vârstă de 57 de an, locuia în aceeași casă cu fiul lui Claudiu, de 22 de ani, relatează gazetadebuhusi.ro. Băiatul tocmai se eliberase din închisoare unde ispășise o pedeapsă de opt luni pentru ultraj. Conflictul a pornit după ce tatăl i-a reproșat băiatului relația pe care acesta o avea cu o femeie mai în vârstă cu 10 ani. Cei doi au împreună trei copii. Pentru că nu era de acord cu relația și nu se înțelegea cu nora sa, bătrânul Vasile i-a dat afară din casă. Nu era prima oară când lua această decizie și când se certa cu fiul său din cauza femeii de 32 de ani. Potrivit vecinilor, disputele erau mereu violente.

Ce a făcut tânărul după ce și-a ucis tatăl

La sfârșitul săptămânii trecute, după ce tatăl său l-a dat afară din casă Claudiu nu s-a mai stăpânit și l-a luat la bătaie. L-a lovit atât de rău încât bătrânul a murit în urma rănilor suferite. Potrivit sursei citate, ca să ascundă crima, fiul și-a îngropat părintele în curtea casei, într-o groapă pe care omul o săpase pentru o toaletă. Le-a spus tuturor că Vasile a plecat în Germania, la muncă. Rudele și vecinii care știau de scandalurile dese nu au crezut vestea, au devenit suspicioși și după două zile au cerut ajutorul poliției. La percheziții, criminalistii au descoperit în curte trupul bărbatului de 57 de ani. La auzul veștii că fapta sa a fost descoperită, criminalul a fugit în pădurile din zonă. După trei zile de căutări polițiștii l-au găsit pe tânăr și l-au arestat pentru 29 de zile, pentru omor calificat. Autorul crimei riscă acum o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Citiți și

Masacru la Ploiești! Și-a ucis fiul cu ciocanul și toporul

Tată ucis de fiu pentru că s-a dat la noră

Mai multe