Un tânăr din Galați a dat foc biroului unei angajate CFR după ce a încercat să o violeze și să o tâlhărească

30 mai 2020 22:16   Național
Ultima actualizare:

O angajată CFR din Galați a trecut prin clipe de groază, desprinse parcă din filmele de groază, în dimineața zilei de sâmbătă, 30 mai. Un tânăr a încercat să o violeze si să o tâlhărească. Nemulțumit de faptul că femeia s-a luptat pentru a scăpa, bărbatul a incendiat biroul în care femeia lucra și a fugit de la fața locului înainte ca polițiștii să sosească la gară.

Un bărbat de 25 de ani a fost reținut în data de 30 mai de către oamenii legii, după ce a încercat să violeze o angajată CFR care lucra în stația Ivești, Galați. Conform comunicatului emid de către Inspectoratul de Poliție al Județului Galați, bărbatul a incendiat o parte dintre documentele aflate pe biroul femeii. El a încercat să o violeze pe angajata CFR care s-a luptat pentru a scăpa. În plus, înainte de a incendia o parte dintre documente, el a sustras bunuri care aparțineau angajatei. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore 

Bărbatul a fost reținut timp de 24 de ore pentru tentativă de viol, tâlhărie calificată și distrugere. Cazul său va fi prezentat în cursul zilei de duminică, 31 mai, la Parchetul de pe lângă Jucătărie Liești, iar judecătoriul va decide care este pedeapsa potrivită pe care o va primi agresorul. 

”Din cercetări a reieșit că agresorul, folosind violența, ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani, încercand totodată să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia”, se arată în comunicatul emis de către IPJ Galați. 

Mai multe