Un tânăr și-a aruncat bunica de la etajul 10, apoi și-a luat la bătaie bunicul

16 martie 2018 16:49   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani din Cluj și-a ieșit din minți după o ceartă cruntă cu bunicii și a aruncat-o pe bunica sa de la etajul al zecelea. După crimă, l-a luat la bătaie pe bunic, pe care l-a desfigurat. Când vecinii au văzut-o pe femeie decedată, au chemat poliția, care l-a dus pe tânăr la audieri.

Bătrâna era imobilizată într-un scaun cu rotile, i-a fost imposibil să se apere, informează Știrile Pro Tv. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit de vecini în fața blocului. Femeia, în vârstă de 79 de ani, a fost aruncată pe fereastră de la o înșțime de 30 de meri. N-a avut nicioșansă de supraviețuire.

Se pare că tânărul are probleme psihice și se află sub tratament, dar nu se știe dacă și-a luat pastilele în ziua în care a ucis-o pe bunică și l-a desfigurat în bătaie pe bunic. Polițiștii chemați la fața locului, l-au găsit pe bătrân în stare de șoc. Acesta a fost transportat la spital. După ce tânărul a fost dus la audieri, au venit și părinții băiatului, care, cel mai probabil, vor fi și ei audiați pentru a da explicații de ce a fost lăsat singur cu niște bătrâni, dacă are probleme psihice atât de grave.

Mai multe