Un TIR a luat foc pe A1. Incendiul s-a extins și la vegetația din apropiere

16 august 2021 18:42   Național
Ultima actualizare:

Un TIR a luat foc în mers la kilometrul 104 al A1, pe sensul Bucureşti-Piteşti. Evenimentul a avut loc luni, 16 august, în jurul orei 15.45.

Incendiul a fost localizat, însă s-a extins și la vegetația din apropiere, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.„Capul tractor a ars în totalitate, iar semiremorca – pe jumătate. Incidentul a fost cauzat de explozia unui cauciuc. Șoferul s-a autoevacuat înainte de intervenția pompierilor.

În ceea ce priveșlte incendiul de vegetație, acesta a mistuit o suprafață de circa 2.500 de metri pătrați. Intervenția a fost destul de dificilă, fiindcă, în apropiere, se afla o sondă de petrol”, a transmis un purtător de cuvânt.

Traficul pe sensul de mers spre Pitești a fost restricționat, iar pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Din fericire, șoferul TIR-ului nu a fost rănit. Centrul Infotrafic al IGPR a transmis că „banda unu și cea de urgență sunt restricționate, se circulă doar pe cea de-a doua, iar valorile de trafic sunt ridicate. Se estimează reluarea circulației în 30-45 de minute”.

Mai multe