Un vitezoman a băgat zece persoane în spital

25 iulie 2011 17:02   Național
Ultima actualizare:

Pasagerii unui microbuz au ajuns ieri la spital în urma unui accident rutier produs pe o stradă din Ploieşti, în care au fost implicate şi două autoturisme.

Şoferul unui BMW înmatriculat în Italia a intrat într-o intersecție fără să acorde prioritate. A izbit în plin microbuzul care plecase din Ploiești cu destinația Drăgănești, s-a răsturnat pe partea dreaptă şi a ricoșat într-o altă mașină. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, abandonând bolidul.

„Șoferul microbuzului nostru mergea regulamentar, iar din partea stângă a venit acea mașină, fără măcar să schițeze o frână. S-a oprit în noi. Când am coborât, m-am dus să văd cine este şoferul, dar fugise", ne-a povestit Nicoleta Firicel, aflată printre cei zece pasageri ai microbuzului.

Victimele au primit îngrijiri medicale

„Eram pe locul din spate. Am auzit o pocnitură, apoi am simțit cum au căzut alții peste mine. M-au ajutat niște bărbați să ies. Mi-am pierdut pantoful și medicamentele, pe care tocmai mi le luasem din Ploiești", a povestit și Tudora Toma. Toţi pasagerii, printre care şi doi copii, au ajuns la spital cu răni uşoare, una singură fiind în stare gravă.

Mai multe