Una din femeile rănite în incendiul de la Chișinău a murit

21 ianuarie 2016 9:42   Național
Ultima actualizare:

Veste tristă de la medici. Una dintre cele trei femei rănite în incendiul din Chişinău, care au fost aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a murit miercuri seară, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Adrian Stănculea.

Cele trei femei grav rănite în incendiul din 9 ianuarie dintr-o cafenea din Chișinău au fost aduse la Spitalul de Arși din București și operate toate în zilele următoare.

Femeia care a decedat miercuri seară avea 26 de ani și era în starea cea mai gravă. Avea arsuri pe 42% din corp, arsuri de căi respiratorii și era intubată şi ventilată mecanic, prognosticul fiind foarte rezervat, scrie Mediafax.

Incendiul s-a produs, în 9 ianuarie, într-o clădire cu două etaje din apropierea Pieţei Centrale din Chişinău, pe bulevardul Ştefan cel Mare, după ce într-o încăpere a cafenelei „La Soacră” a explodat o butelie de gaz.

Pacientele cu arsuri grave au ajuns, pe 10 ianuarie, la Bucureşti, cu o aeronavă Spartan, după care au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri. Misiunea a fost executată la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne.

Mai multe