Unde îi puteţi aduce un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor EXCLUSIV

15 septembrie 2015 11:17   Național
Ultima actualizare:

Luni, 14 septembrie, Corneliu Vadim Tudor a murit. Vestea a căzut ca un trăznet pentru familie şi apropiaţi care încă nu-şi revin din şoc. În ciuda suferinţelor, era un om puternic care îţi ducea cu demnitate boala.

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din Capitală. I se făcuse rău în primă fază sâmbătă când a venit la acelaşi centru, dar a refuzat internarea. Imediat după internarea de luni, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit şi a urmat un infarct care i-a fost fatal. La ora 18.30 medicii au constatat decesul.

Sicriul va fi depus la biserica Sf. Gheorghe Nou

Familia a solicitat Senatului României ca trupul lui Corneliu Vadim Tudor să fie depus la Casa Poporului pentru ca cei care l-au cunoscut să-şi poată prezenta ultimul omagiu în clădirea unde acesta a muncit timp de 16 ani, cât a fost senator al României. Cum Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu a aprobat încă solicitarea, familia a decis ca trupul să fie depus în jurul orei 12.30 la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Bucureşti. Sursele Click! ne-au declarat că dorinţa soţiei lui Corneliu Vadim Tudor este aceea de a-ţi depune soţul într-un loc public pentru ca toată lumea care doreşte să poată să-şi prezinte un ultim omagiu.

Înmormântarea, joi la ora 12 la Cimitirul Ghencea

Corneliu Vadim Tudor va fi înmormântat joi, 17 septembrie la Cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare.

Mai multe