Unde trebuie să mergi dacă vrei să-i aduci un ultim omagiu lui Marin Moraru

22 august 2016 17:59   Național
Ultima actualizare:

Marin Moraru a murit duminică, 21 august, la Spitalul Elias din București, unde era internat din 10 august. Marele actor a pierdut lupta cu o boală necruțătoare de care suferea de ceva timp. Decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator.

Cel care a slujit lumea filmului și teatrului din România timp de șase decenii a fost deplâns de colegii de breaslă, dar și oamenii obișnuiți îi pot aduce un ultim omagiu. Teatrul Național din București a anunțat unde cei interesați să depună o floare sau să-și ia rămas bun de la Marin Moraru o pot face. 

Marți, 23 august, în jurul orei 17.00, trupul neînsuflețit al marelui actor va fi depus la biserica Sfântul Gheorghe, iar miercuri, 24 august, între orele 10-13. publicul poate merge în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național. Înmormântarea are loc miercuri, în jurul prânzului, la Cimitirul Bellu.

Anunțul decesului lui Marin Moraru a fost făcut de directorul medical Dana Safta de la Spitalul Elias, în direct la Antena 3: "Avea o suferință grea și necruțătoare, cu un debut la începutul acestui an. Marele actor a trăit extrem de modest, nu i-a plăcut niciodată să fie mediatizat. Rugămintea familiei este să ne purtăm cu discreție în urma acestei suferințe".

Mai multe