UPDATE: Adevărul despre moartea lui Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, ucis în Rahova

4 august 2020 15:40   Național
Ultima actualizare:

Necazurile țin lanț în clanul Duduienilor. După ce Emi Pian a murit înjunghiat azi noapte, la o partidă de barbut, s-a zvonit că tatăl acestuia a pierit la câteva ore distanță. Inima i-ar fi cedat de supărare, iar medicii nu ar mai fi putut face nimic pentru el. Confirmată inițial de autorități, moartea lui Nicoale Duduianu s-a dovedit a fi în cele din urmă o eroare și doar un zvon.

UPDATE, ORA 17.30: Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au precizat faptul că tatăl lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, nu a murit și nici nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la aflarea veștii că fiul său a fost ucis.

”Unitatea de detenție nu a înregistrat astăzi, 4.08.2020 nici un deces/urgență medicală în rândul deținuților”.

Totodată, Sorin Dumitrescu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Penitenciare, a explicat faptul că a fost o confuzie și că informația care i-a parvenit și pe care ne-a oferit-o era legată de moartea lui Emi Pian și nu a lui Nicoale Duduianu.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Destin tragic! A murit tatăl lui Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, după ce a aflat că fiul lui a fost ucis în stil mafiot la doar 39 de ani. Nicolae Duduianu (60 de ani), liderul grupării, a suferit un infarct în această dimineață, 4 august, și nu a mai putut fi salvat de către medici.

Tatăl lui Emi Pian, interlopul Nicolae Duduianu, a murit în pușcărie. I-a cedat inima de supărare

Acesta era încarcerat la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat pentru tentativă de omor, după ce a lovit, anul trecut, intenționat un om pe trecerea de pietoni.

”Da, este adevărat! Tatăl interlopului, aflat la Rahova, a făcut infarct”, a confirmat pentru Click! Sorin Dumitrescu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Penitenciare.

Băiatul său, Florian Mototolea, zis și Emi Pian, a fost înjunghiat, azi-noapte, în jurul orei 1.25, în urma unui scandal iscat la o partidă de barbut, spun surse judiciare.

În februarie 2019, Nicoale Duduianu a dat intenționat peste un pieton

Rechizitoriul arată că pe 7 februarie 2019, în jurul orei 20.00, a acroșat cu mașina un bărbat, la intersecția străzii Buzoieni și Calea Rahovei, după care a părăsit locul accidentului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au arătat că între victimă și conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare, pe culoarea verde a semaforului, ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. Furios, Nicolae Duduianu a accelerat și l-a lovit cu intenție pe pieton, trecând cu roțile peste picioarele acestuia.

Victima sunat atunci la 112 și a fost dusă la spial pentru îngrijiri, iar Duduianu a fost reținut și apoi condamnat la 5 ani și 10 de pușcărie.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cine-fost-emi-pian-interlopul-ucis-pe-strazile-capitalei-era-liderul-clanului-duduianu

https://www.click.ro/news/national/interlopi-din-clanul-duduianu-saltati-intr-un-dosar-de-talharie-si-santaj-ii-asteptau

Mai multe