UPDATE: Circulația a fost reluată. Alertă la metrou! Stațiile Eroilor și Unirii au fost evacuate

21 octombrie 2016 19:41   Național
Ultima actualizare:

Stare de alarmă la metroul bucureștean! Vineri seara, 21 octombrie, puțin după ora 19.00, s-a produs un incident care adus la închiderea stațiilor Eroilor și Piața Unirii.

UPDATE: În pachet s-au descoperit două sticle cu suc și un sandviș. Circulația metroului a fost reluată. Decizia de evacuare a populaţiei a aparţinut Metrorex.

UPDATE: Coletul suspect ar fi o sacoșă de plastic.

UPDATE: O echipă de pirotehnişti a fost trimisă la staţia Izvor.

UPDATE: Nu se circulă între Timpuri Noi și Eroilor.

Circulația trenurilor a fost întreruptă pe linia Eroilor- Piața Unirii. Din primele informații este vorba despre un colet suspect găsit într-unul dintre vagoanele metroului, anunță cei de la DIGI24.

La fața locului s-au deplasat pirotehniști și reprezentanți ISU. Toate trenurile care vin dinspre cartierul Militari se opresc la stația Eroilor. Călătorii au fost anunțați că este vorba despre o defecțiune tehnică. Oamenii au fost sfătuiți să ia mijloace de transport alternative, așa că și la suprafață este o îmbulzeală de nedescris.

Un pasager a dat telefon la 112 în momentul în care a observat un colet suspect într-unul din vagoane, în timp ce garnitura se afla la Piața Romană. Metroul a fost oprit, evacuat și dus într-o remiză de la Piața Unirii.

Mai multe