UPDATE Crimă la Constanţa. Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă cu ambele artere femurale secţionate

18 septembrie 2013 5:38   Național
Ultima actualizare:

UPDATE: Doi suspecţi au fost duşi la audieri, la Secţia 1 Poliţie, iar anchetatorii fac percheziţii la domiciliile acestora. Principalul suspect locuieşte pe strada Ion Raţiu, în imediata vecinătate a locului în care s-a petrecut crima.

În jurul orei 3.00, o persoană a anunţat la 112 că un tânăr a fost înjunghiat de un necunoscut pe o stradă din cartierul Piața Chiliei. Victima era inconștientă într-o baltă de sânge când au ajuns medicii de pe ambulanță. Tânărul a murit la spital.

„S-a inițiat protocolul de resuscitare deoarece inima bătea în gol, fără sânge. A pierdut aproximativ 2,5 litri de sânge. Au fost plăgi mici, dar adânci. A fost cineva care știe puțină anatomie și s-a căutat o venă de calibru mare", a declarat medicul coordonator SAJ Constanța, Laurențiu Bădescu.

Victima, identificată ca fiind Viorel Bahica, era însoțită de un cunoscut care nu a reușit să-i sară în ajutor.

Anchetatorii spun că scandalul dintre victimă și atacator a pornit spontan, pe stradă, se pare în urma consumului de alcool. Viorel Bahica era din localitatea constănțeană Independența și lucra ca zugrav

Totul s-a întâmplat pe strada Radu Calomfirescu din cartierul Piața Chiliei. Un individ necunoscut l-a înjunghiat de două ori pe bărbat în zona femurală, iar în câteva minute victima a pierdut foarte mult sânge și a murit la spital.

Oamenii care locuiesc în zona în care a avut loc crima spun că nu s-au auzit ţipete sau strigăte de ajutor, însă casa în faţa căreia a fost lăsat să moară bărbatul are două camere de supraveghere.

Anchetatorii speră ca acestea să fi surprins momentul atacului, fiind căutate deja două persoane care au avut o discuţie aprinsă cu victima.

Mai multe