UPDATE Elena Băsescu, furată de paznicul complexului în care locuiește

28 august 2015 9:23   Național
Ultima actualizare:

Apartamentul Elenei Băsescu a fost jefuit de mai multe ori chiar de cel care ar fi trebuit să asigure paza complexului rezidențial în care EBa locuiește alături de soțul său și cei doi copii ai lor. Potrivit România TV, hoțul a fost arestat.

UPDATE. Paznicul complexului se numește Paul Marius Macarenco și are 62 de ani.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului șef al statului, locuiește din 2012 într-un apartament dintr-un complex rezidențial din sectorul 1 al Capitalei, împreună cu soțul său și cu cei doi copii ai lor.

Timp de trei luni, paznicul complexului de lux din Sectorul 1 al Capitalei, a intrat în apartamentul Elenei Băsescu de unde a furat diverse lucruri.

Mezina fostului președinte Traian Băsescu a reclamat incidentul la Poliție și a depus o plângere, potrivit căreia, de câteva luni îi lipsesc obiecte personale din locuinţă, în special articole vestimentare şi cosmetice, relatează România TV.

Fiica fostului preşedinte l-a suspectat de la început pe paznic, întrucât de multe ori pleca de acasă fără să încuie uşa.

Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii a fost audiat, iar în locuinţa sa au avut loc percheziţii. Oamenii legii au găsit obiectele Elenei Băsescu la domiciliul agentului de pază. Hoțul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe