UPDATE. IMAGINI ŞOCANTE. O femeie a fost lovită pe trotuar de o maşină la volanul căreia se afla un şofer băut şi fără permis

3 iunie 2013 10:12   Național
Ultima actualizare:

O maşină care, duminică dimineaţă, gonea cu 100 km/oră pe o stradă din Lugoj, judeţul Timiş, a intrat pe trotuar şi a lovit în plin o femeie. Şoferul, dar şi ceilalţi pasageri, au coborât din automobil şi au fugit.

UPDATE ORA 14.48. Judecătorii lugojeni au hotărât, astăzi, să-l elibereze pe şofer. Acesta nu are, însă, voie să părăsească ţara. Procurorii au făcut recurs, însă, bărbatul a fost pus în libertate, deoarece ordonanaţa de reţinere a expirat. Se pare că la baza deciziei a stat faptul că bărbatul şi-a recunoscut fapta, potrivit lugojonline.ro. Recursul se va judeca la Tribunalul Timiş, peste câteva zile.

Potrivit martorilor, indivizii de etnie romă goneau cu cel puţin 100 km/ oră pe strada Mihai Viteazul, din Lugoj, când şoferul a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar, transmite lugojonline.ro.

Oamenii care au văzut nenorocirea susţin că BMW-ul, înmatriculat în Franţa, a intrat cu viteză de pe strada Mocioni pe strada Mihai Viteazul.

În acel moment, o femeie, care mergea pe trotuar a fost lovită în plin.

BMW-ul a rămas prins între un stâlp şi o casă. Şoferul şi pasagerii au fugit de la locul accidentului.

Victima, Maria Râciu, de 54 de ani, a fost dusă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Ea are piciorul distrus în proporţie destul de mare şi va necesita o operaţie de chirurgie plastică, însă, medicii spun că are şanse mari de supravieţuire.

După cinci ore de audieri, şoferul şi-a recunoscut fapta

În scurt timp, şoferul a fost găsit de poliţişti într-un imobil de pe strada Buziaşului şi dus la secţie. După cinci ore de audieri, bărbatul şi-a recunoscut fapta. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că şoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan şi nu avea nici permis.

Bărbatul este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală gravă şi fuga de la locul accidentului. El a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, care va stabili dacă acesta va fi cercetat în stare de arest sau în libertate.

Mai multe