UPDATE Răsturnare de situație în cazul „exploziei” din Focșani

8 septembrie 2016 13:11   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost rănit joi într-o sală de cinema din Carrefour Focșani. Inițial, s-a crezut că a suferit răni după ce un telefon mobil a explodat. Apoi, s-a spus că, de fapt, bărbatul a încercat să intre în cinematograf prin tubulatura imobilului și a căzut cu plafonul.

UPDATE. Surse spun că tânărul care a provocat tot incidentul se numeşte Mihai Pelin (foto jos), are 22 de ani şi este din localitatea Popeşti-Vrancea. Un prieten al lui, aflat tot la Carrefour, a povestit pentru reporterii „Adevărul” că a vorbit cu Mihai de dimineaţă şi a aflat de la el că urmează să meargă la Carrefour pentru a-şi cumpăra un telefon. Restul evenimentelor sunt neclare până la această oră.

UPDATE. Surse spun că ar exista şi o altă variantă a incidentului: suspectul ar fi intrat într-o sală goală de cinema şi s-ar fi căţărat pe plafonul sălii, care s-ar fi desprins şi s-ar fi prăbuşi cu el, provocând un sunet asemănător unei explozii. Deocamdată această variantă nu este confirmată oficial. În prezent, în faţa magazinului a fost identificată maşina suspectului, iar un angajat SRI urmează să o verifice.

UPDATE. „Două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu un traumatism facial în urma unei explozii”, a decalrat Vitalie Beţişor, șeful Ambulanței Focșani.Potrivit sursei citate, bărbatul rănit a povestit că i-a explodat telefonul în timp ce era la cinema.

Directorul Serviciului de Ambulanţă a mai declarat că bărbatul este conştient, cooperant şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vrancea.

SRI a fost sesizat în acest caz, iar o brigadă antitero s-a deplasat la centrul comercial. Explozia a avut loc într-o sală de cinema în care se afla o singură persoană, respectiv bărbatul de 31 de ani, a declarat primarul din Focșani, potrivit Digi 24.

Mai multe