Uraa! A început școala!

11 septembrie 2017 10:36   Național
Ultima actualizare:

Elevii, cu buchete de flori mai mari decât ei, părinți emoționați. 3,2 milioane de copii s-a întors la școală. Soții Iohannis au fost și ei prezenți: președintele la Colegiul Șincai din Capitală, doamna Carmen la Sibiu, la colegiul unde este profesoară.

11 septembrie, deschiderea unui nou an școlar. 3,2 milioane de elevi s-au întors în bănci. Sunt bucuroși să își revadă colegii și profesorii. Au fost întâmpinați cu baloane colorate și discursuri mobilizatoare. ”M-am pregătit pentru această zi. Am și un buchet frumos de flori pentru doamna învățătoare. Le-am spus părinților că dacă mă obligă să merg la școală, nu am să pierd timpul. Am să învăț și am să ajung cineva în viață”, a spus Iustin, de 9 ani, elev în clasa a III-a.

Crina Iacob învață la Școala I.G. Duca, din Capitală și este tare mândră că de ieri a devenit școlăriță cu acte în regulă.

Click! spune

Ministrul educației, Liviu Pop, a participat la școala unde a studiat, la Vișeul de Sus.

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent la Colegiul Gheorghe Șincai din Capitală. Cu această ocazie, președintele s-a arătat nemulțumit că elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, participă, la deschiderea noului an şcolar la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă la o clasă a XII-a. Ceremonia a început la ora 9.00, soţia şefului statului ajungând cu câteva minute înainte. Ea a fost întâmpinată de elevii de la clasa la care este dirigintă şi şi-a făcut fotografii cu ei.

Mai multe