Uraaa! Se deschid patinoarele

27 octombrie 2015 14:58   Național
Ultima actualizare:

Se dă starul distracţiei pe gheaţă! Primul patinoar în aer liber din București își deschide vineri seară porţile. Nu puteți rata începutul sezonului, așa că lustruiți-vă patinele!

Zece ani! Atâți au trecut de când bucureștenii au pus piciorul întâia oară pe gheața patinoarului din Drumul Taberei. Vineri o pot face din nou. Pentru prima dată pe acest an.

”Din 2005 de când am deschis, an de an am fost primii. Patinoarul este olimpic, măsoară 1.800 mp, iar gheața este artificială”, ne-a spus Iulian Burcescu, omul care mai nou se ocupă de imaginea patinoarului din sectorul 6.

Deschiderea are loc la ora 18.00, iar sâmbătă va fi petrecere mare. Pe scena patinoarului va urca What’s Up, care va încinge  atmosfera timp de o oră.

Intrarea costă 10 lei de luni până joi și 15 lei de vineri până duminică. Cu un bilet se patinează toată ziua. Patinoarul va fi deschis întrele orele 12.00-22.00, în timpul săptămânii și de la 10.00 la 23.00 în weekend.

”Vor fi pauze principale în anumite intervale plus alte pauze speciale, de câteva minute, ori de câte ori este necesar”, a mai precizat Burcescu.

Cine nu are patine poate închiria perechea cu 10 lei. Între reprize te vei putea opri să bei un vin fiert care va costa 4 lei, un ceai- 3 lei sau o ciocoladă caldă- 4 lei.

Foamea ți-o vei putea potoli cu o felie de pizza pentru care va trebui să scoți din buzunar 5 lei.

Pe 6 noimebrie se va deschide și patinoarul aflat pe acoperișul mall-ului Promenada, din Floreasca.

Intrarea va costa aici 20 de lei în timpul săptămânii și 25 de lei în weekend, iar închirierea patinelor va fi 15 lei.

Mai multe