Uraaa! Urmează 86 de zile de vacanţă

19 iunie 2015 21:21   Național
Ultima actualizare:

Părinţii şi bunicii aveau lacrimi în ochi, ieri, la festivităţile de încheiere a anului şcolar. Sunt mândri de coroniţele de pe capul copiilor lor şi de diplomele pe care micuţii le-au primit pentru notele bune.

S-au vândut munţi de flori în ultimele zile. Ieri, multe florării mai aveau doar coroane mortuare, pentru că părinţii au cumpărat toate buchetele. În unele şcoli, s-a făcut careu festiv în curte, în altele au adunat părinţii şi copiii în clase sau în săli de festivităţi. 

Reporterii Click! au fost într-o şcoală de cartier să vadă ce premii iau cei mai buni elevi. Am avut o surpriză de proporţii la Şcoala generală nr. 31, din cartierul Tei, din Capitală. Cel mai bun elev din clasa a VII-a A este Cristian Ciortei. A avut numai note maxime şi a primit premiul I pentru media 10.00, dar şi o diplomă de excelenţă pentru participarea la olimpiada de chimie şi o alta pentru olimpiada de limba engleză. Premiul II a fost acordat unor elevi care au avut media 9,90, iar premiul III pentru media 9,80. Directorul şcolii, profesorul Aurelian Andreicuţ, i-a felicitat, dar le-a reamintit că la anul îi aşteaptă un examen greu, cel de Evaluare naţională. 

După ce festivităţile s-au încheiat, copiii au strigat de bucurie că urmează pentru ei o vacanţă lungă, de 86 de zile. Ne-au spus că se vor juca pe săturate, vor merge la mare sau la munte şi nu vor uita să treacă pe la bunici.

Mai multe