Urmărire ca-n filme în Maramureș. Un bărbat s-a îngropat în frunze ca să scape de câinii polițiști

29 noiembrie 2021 13:56   Național
Ultima actualizare:

Ca să scape de polițiștii aflați pe urmele sale, un bărbat de 24 de ani din Satu Mare a trecut de un filtru instalat de oamenii legii, a intrat cu maşina într-un copac, apoi a fugit în pădure şi s-a îngropat în frunze!

Totul a început atunci când bărbatul, originar din Vama, județul Satu Mare, s-a urcat la volanul unui autoturism de teren, care nu avea plăcuţe de înmatriculare. El a fost văzut de un echipaj al Poliţiei pe raza localității Viile Apei din Maramureș,  care i-a făcut semn să oprească, însă acesta a accelerat şi a încercat să scape.

A scăpat de filtrul poliției    

Oamenii legii au pornit imediat în urmărirea fugarului, cursă care a durat aproximativ 500 de metri. Bărbatul a reușit să treacă printr-un filtru instalat de polițiști. Ba mai mult, a reușit să evite și focurile de armă îndreptate spre pneurile autovehiculului.

Cea care i-a pus capac a fost viteza mare. După ce a scăpat de barajul poliției, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, în localitatea Seini. A reușit să iasă din mașina accidentată, a abandomat-o și a fugit spre pădure, unde a stat următoarele ore.  

S-a refugiat în pădure și i-a venit o idee mai puțin obișnuită. S-a îngropat în frunze şi a stat ascuns timp de aproape 5 ore. În tot acest timp, polițiștii au pus pe urmele fugarului inclusiv un câine de urmă, care a trecut pe lângă bărbat însă nu l-a sesizat.

Prins cu lunete cu termoviziune    

În cele din urmă, doi pădurari din zonă au venit și l-au căutat cu lunetele cu termoviziune. Așa l-au descoperit pe individ și l-au predat poliției. Bărbatul a fost condus la Poliţie pentru audieri şi va fi cercetat penal, scrie antena3.ro.  

Citește și: 

Un șofer fără permis, prins de polițiști după o cursă nebună în Craiova. Bărbatul s-a oprit cu mașina într-un gard

Șoferul fără permis, oprit cu focuri de armă de polițiști, a refuzat să fie testat antidrog. Ce au stabilit autoritățile

Mai multe