Urmărire periculoasă! Un bărbat fără permis a intrat cu mașina într-o casă și un copac, cu poliția pe urme

22 iunie 2020 22:36   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat fără permis, urmărit de polițiști, s-a izbit cu mașina de o casă și un copac, în Arad, informează autoritățile.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost urmărit de poliţişti, luni seară, 22 iunie, pe străzile din municipiul Arad, pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor. În timpul urmăririi, acsta s-a izbit cu mașina de o casă şi un copac, înainte să fie prins, relatează Agerpres.

Incidentul a avut loc în zona istorică a municipiului Arad, după ce poliţiştii au încercat să oprească maşina în trafic pentru verificări. Şoferul nu a oprit, a continuat să accelereze şi a pierdut controlul volanului pe strada Grigore Alexandrescu, unde s-a izbit de o casă.

„Ulterior, şi-a continuat deplasarea cu autoturismul până pe strada Academia Teologică, unde a intrat în coliziune cu un pom şi a ricoşat într-un autoturism. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti în curtea Liceului Teologic, fiind condus la sediul IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Adina Aconstantinesei. Ulterior, oamenii legii au sesizat că bărbatul nici măcar nu avea permis de conducere.

Mai multe