Vă era dor de Mazăre? Uite-l «călare» pe val!

3 iulie 2017 20:55   Național
Ultima actualizare:

S-au dus vremurile când Radu Mazăre (48 de ani) dădea startul distracţiei la Mamaia, bătea cluburile în lung şi-n lat, îmbrăcat în cele mai excentrice costume, iar domnişoarele roiau în jurul lui mai ceva ca albinele la borcanul cu miere. După problemele cu justiţia, fostul edil al Constanţei a intrat într-un con de umbră şi-şi aşteaptă cuminte sentinţa.

La un lucru n-a renunţat însă. Marea lui iubire, sporturile nautice! Ce-i drept, nu le mai practică la capătul lumii, în Madagascar, ci se mulţumeşte cu valurile de la Mamaia. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul primar în timp ce se relaxa făcând kite-surfing.

Pregătirea a durat ceva, semn că şi-a cam pierdut din dexteritate, însă cu puţin ajutor, Mazăre a reuşit să se ridice pe placă, iar parapanta l-a purtat în larg. 

Imediat, curioşii s-au înghesuit să-l pozeze pe cel care le-a fost primar un deceniu şi jumătate. După ce a petrecut aproape două ore în apă, Mazăre s-a retras la un băruleţ de pe plajă, unde s-a răcorit doar cu apă plată. Problemele cu legea l-au făcut pe regele carnavalurilor din Mamaia să-şi piardă din zâmbet, dar şi să topească câteva kilograme.

Radu Mazăre e cercetat sub control judiciar din iunie 2015. Fostul politician e acuzat de luare de mită în două dosare şi de faptul că a construit un cartier de locuinţe sociale la un preţ suspect de mic. Curtea de Apel Bucureşti a amânat de şapte ori pronunţarea în dosarul în care fostul primar e acuzat, alături de alte 36 de persoane, pentru retrocedarea ilegală a mai multor plaje din Constanţa. Procesul durează de nouă ani, iar Mazăre speră să fie achitat. Urmează o săptămână cu emoţii pentru Mazăre, care ar urma să afle sentinţa în 7 iulie. 

Mai multe