Vadim Tudor, despre copilul sfâşiat de maidanezi: «A fost violat şi omorât, apoi aruncat aşa la câini»

7 septembrie 2013 17:54   Național
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor crede că Ionuţ, băiatul de patru ani sfâşiat de maidanezi, a fost victima unui pedofil.

Politcianul a declarat pentru DC News că este vorba de un caz de pruncucidere, având informaţii din zona serviciilor secrete.

"Copilul, se pare, și știu din zona serviciilor speciale, că a fost violat înainte și omorât și aruncat așa la câini. El a dispărut o oră jumate. O oră jumate nu a știut nimeni de el. În bălăriile alea, în jungla aia. Și bunică-sa a stat pe bancă, la peste un kilometru distanță și nu i-a păsat de copilașul ăla de patru ani.

Deci medicul care a făcut autopsia la institutul medico-legal e palestinian. Îl cheamă Abdo Salem și nu a dat raportul medicol-legal normal. A zis că la presiunea opiniei publice s-a grăbit. Păi așa merge treaba? Declanșăm o furie, râuri de sânge și șocuri sufletești foarte mari.

Păi toți copiii vor suferi când vor vedea cum sunt luați câinii, pentru că ăsta nu face un raport medico-legal ca la carte? Nu merge treaba așa! Nu spun că 100% e adevărat. Eu reproduc ceea ce se spune în mediul serviciilor secrete, dar și în alte cercuri. Copilul, se pare, că ar fi fost violat, omorât și aruncat acolo printre ciulini", a precizat Corneliu Vadim Tudor.

Ipoteză-şoc în cazul copilului ucis de maidanezi. Cine cere deshumarea acestuia

Au rupt tăcerea! Părinţii copilului sfâşiat de câini, mărturii emoţionante despre drama lor

Carmen Harra a vrut s-o liniştească pe bunica lui Ionuţ: «Nu te mai învinovăţi, a murit înainte să fie mâncat de câini»

Sute de bucureşteni protestează: «Oprescu, ai sângele lui Ionuţ pe mâini!»

Mai multe